Tradiție de peste 120 de ani în România

Pe piață din 1896, TeraPlast SA, parte a TeraPlast Group, este în prezent unul dintre cei mai mari producători români de tubulatură pentru apă, panouri sandwich, închideri metalice și materiale pentru construcții. Portofoliul de produse al companiei este structurat pe trei linii de business: Instalații & Amenajări, Profile tâmplărie și Granule.

În ultimii ani, compania a investit peste 36 de milioane de euro în dezvoltarea și modernizarea capacităților de producție. În prezent, compania activează în Parcul Industrial TeraPlast, cu o suprafață de peste 20 de hectare, situat în extravilanul municipiului Bistrița.

Începând cu 2017, TeraPlast deține 99,99% din capitalul social al Politub SA. Produsele acesteia din urmă (ex. „țeava de Politub”) au devenit parte integrantă a liniei de business Instalații, din TeraPlast.

Din anul 2008, compania este listată la Bursa de Valori București, sub simbolul TRP.

TeraPlast – în top 10 reciclatori din Europa

Inaugurarea secției de reciclare a deșeurilor din PVC rigid, în 2017, plasează TeraPlast SA în top 10 reciclatori ai Europei. Aceasta are o capacitate anuală de 12.000 de tone și este destinată atât deșeurilor post-consum, cât și celor post-industriale.Calitate, seriozitate, performanță, responsabilitate. Aceste valori s-au întipărit în cultura noastră organizațională și au fost încorporate în demersurile companiei de îmbunătățire continuă a procesului de producție și a politicii de marketing.

Angajamentul TeraPlast este de a oferi soluții eficiente pentru oameni și mediu

Produsele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate și se aliniază prevederilor legale naționale și europene. Colaborarea cu furnizori recunoscuți pentru calitatea deosebită a materiilor prime (Sabic, Borealis, Basell, Ineos, Total Petrochemicals), echipamentele de ultimă generație și monitorizarea constantă a produsului finit, fac din țeava din polietilenă pentru transport apă, PE-100, cea mai bună alegere din piață.

Dezvoltare sustenabilă

Suntem conștienți de impactul pe care procesele și produsele noastre îl pot avea, pe termen lung, asupra mediului. Prin eforturile susținute ale echipei TeraPlast de a implementa Sistemul de Management al Calității, soluțiile noastre complete ne recomandă drept un actor responsabil, pregătit să acționeze cu succes pe piața marilor concurenți europeni.

Soluții eficiente pentru oameni și mediu

Prietenii tăi știu de apă curată?