Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate2018-06-19T11:20:36+00:00

Cine suntem

Website-ul nostru este acesta: https://www.apacurata.com.

Ce date colectăm

Comentarii, imagini pe care le uploadezi pe site, formulare de contact, Cookies, Conținut embedded de la alte website-uri și date Analytics.

 

apacurata.com se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților sau utilizatorilor site-ului său și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților sau utilizatorilor site-ului său către terți în alte forme decât cele precizate la secțiunea Termeni și Conditii.

În momentul în care doriți să transmiteți un mesaj sau o cerere de ofertă online pe acest site, vi se vor solicita: numele, compania, numărul de telefon, numărul de fax și adresa de email.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi folosite de către apacurata.com numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului răspuns la mesajul transmis sau oferta solicitată.


Prin trimiterea datelor dumneavoastră (nume, email, telefon), sunteți de acord ca TeraPlast să vă trimită e-mailuri în scopuri de marketing. Vă veți putea dezabona în orice moment.

 

 
close-link